Spa paket

[text_output][blockquote cite=”” type=”center”]Här har vi kombinerat några av våra bästa behandlingar allt från topp till tå för att ge dig en oförglömlig totalupplevelse i ett par timmar.

Härligt skönt att kunna rymma ifrån vardagen en liten stund och bara vara. Du har tillgång till dusch och får badrock, tofflor och handduk i behandlingen.

Önskar du basta eller kanske beställa en god spalunch, säg bara till vid bokning.

Trevligt att avnjuta själv men även i gott sällskap.

[/blockquote]

 

 

Spadag

 

Välj mellan massage eller ansikte 30 min, bubbelbad 30min,

frukt och dryck ingår.

60 min / 950 kr

 

Mini – Kurdag

 

Halvkroppsmassage 30 min och ansiktsbehandling 30 min.

bubbelbad 30 min med frukt och dryck.

90 min / 1295 kr

[line]

 

Liten – Kurdag

 

Välj mellan en helkroppsmassage/ansiktsbehandling 60 min, du får en fotinpackning, bubbelbad frukt och dryck.

2 tim  / 1420 kr

[line]

 

Sköna Stunden

 

Helkroppsmassage 60 min och ansiktsbehandling 30 min och bubbelbad 60 min med frukt och dryck.

2 tim 30 min / 1650 kr

[line]

 

Super Energi Kurdag

 

Helkroppsmassage 60 min, ansiktsbehandling 60 min och bubbelbad 60 min med frukt och dryck.

3 tim / 1890 kr

[line]

 

Stor – Kurdag

 

Helkroppsmassage 60 min, ansiktsbehandling 60 min, peeling och kroppsinpackning 30 min, bad 60 min med frukt och dryck.

3 tim 30 min / 2485 kr

[line]

 

Lyxig – Kurdag

 

Helkroppsmassage 60 min, ansiktsbehandling 60 min, peeling och kroppsinpackning 30 min, välj mellan spa pedicure eller manicure 60 min, bad 60 min, frukt och dryck.

4 tim / 3049 kr

[line]

SPA

Kroppsinpackningar
Välkommen till en underbara värld av fantastiskt doftande aromatiska balsam och oljor.

En varm och omsvepande inpackning. Vi börjar med att utföra en örtpeeling, så att gamla döda hudceller skrubbas bort. Därefter packas kroppen in i en härlig kroppsmask med värmefilt. Efter inpackningen passar vi på att ta hand om ansiktet, vi rengör, peelar sen så får du en djupt avslappnande massage av ansikte, dekolltage, axlar och skalp. Därefter väntar ett varmt bubbelbad med frukt och dryck. En mycket lugn och avstressande behandling för både ansikte och kropp.

[highlight]Välj mellan följande inpackningar:[/highlight]

[line]

Relax

Lugnande, avstressande och balanserande. Vi strävar efter att ge njutning och välbefinnande, behandlingen balanserar energin i kroppen och tar bort spänningar. Huden återfår sin mjukhet och spänst.

[line]

Flow

Cirkulationsbalanserande, energigivande, stela muskler. Här öppnas kroppens energiflöden, vi löser upp blockeringar. Vi använder bark från Cypress och behandlingen fyller kroppen med energi, stimulerar mikrocirkulationen och har en stärkande och dränerande effekt.

[line]

Detox

Slankande, dränerande, renande. Bästa behandlingen mot celluliter och fettdepåer. Vi stimulerar, dränerar och renar kroppen från överflödig vätska och slaggprodukter. Behandlingen formar din figur och ger en markant reduktion av celluliter. Här används bla pepperkryddor och kroppsmask med alger som ökar förbränningen i fettcellerna och tillför huden mineraler och spårämnen. [blockquote cite=”Göteborgs City Spa” type=”right”]För bästa resultat rekommenderas en intensivkur på 6 behandlingar. Kurkort 4500 kr[/blockquote]

Tonic

Stärkande, fasthet/spänst, anti-age, mammabehandlig. Här använder vi oss av Lemongrass som förbättrar och föryngrar din hud och gör den fast och silkeslen med mer spänst och elasticitet. Perfekt efter viktminskning, under/ efter graviditet eller som anti- age vård för kroppen.

[line]

Choklad / Lerinpackning

Mjukgörande antioxidant
med bad 1 tim 30 min / 1295 kr[/text_output]

cityspaSpa paket