Kropp & Bad

[text_output]

Bad

Härliga bad som mjukar upp huden. Vissa bad är väldigt utrensande, avslappnande, sätter igång kroppens ämnesomsättning. Men främst är alla bad mycket avslappnande för kropp och själ. Kroppspeeling är bra för att få bort gamla döda hudceller, man skrubbar bort det torra och packar in kroppen i härligt mjukgörande och närande kroppsmasker. Man blir mjuk som en bebisrumpa och hemma kommer bodylotion att fungera mycket bättre då man fått bort all torr hud. Trevligt att avnjuta själv eller varför inte i trevligt sällskap.

Bubbelbad/ kurbad (alg, ört eller oljebad)
1 tim / 350 kr

towels2-244x164

 

SPA

Kroppsinpackningar
Välkommen till en underbara värld av fantastiskt doftande aromatiska balsam och oljor.

En varm och omsvepande inpackning. Vi börjar med att utföra en örtpeeling, så att gamla döda hudceller skrubbas bort. Därefter packas kroppen in i en härlig kroppsmask med värmefilt. Efter inpackningen passar vi på att ta hand om ansiktet, vi rengör, peelar sen så får du en djupt avslappnande massage av ansikte, dekolltage, axlar och skalp. Därefter väntar ett varmt bubbelbad med frukt och dryck. En mycket lugn och avstressande behandling för både ansikte och kropp.

[highlight]Välj mellan följande inpackningar:[/highlight]

 

Relax

Lugnande, avstressande och balanserande. Vi strävar efter att ge njutning och välbefinnande, behandlingen balanserar energin i kroppen och tar bort spänningar. Huden återfår sin mjukhet och spänst.

 

Flow

Cirkulationsbalanserande, energigivande, stela muskler. Här öppnas kroppens energiflöden, vi löser upp blockeringar. Vi använder bark från Cypress och behandlingen fyller kroppen med energi, stimulerar mikrocirkulationen och har en stärkande och dränerande effekt.

 

Detox

Slankande, dränerande, renande. Bästa behandlingen mot celluliter och fettdepåer. Vi stimulerar, dränerar och renar kroppen från överflödig vätska och slaggprodukter. Behandlingen formar din figur och ger en markant reduktion av celluliter. Här används bla pepperkryddor och kroppsmask med alger som ökar förbränningen i fettcellerna och tillför huden mineraler och spårämnen. [blockquote cite=”Göteborgs City Spa” type=”right”]För bästa resultat rekommenderas en intensivkur på 6 behandlingar. Kurkort 4500 kr[/blockquote]

 

Tonic

Stärkande, fasthet/spänst, anti-age, mammabehandlig. Här använder vi oss av Lemongrass som förbättrar och föryngrar din hud och gör den fast och silkeslen med mer spänst och elasticitet. Perfekt efter viktminskning, under/ efter graviditet eller som anti- age vård för kroppen.

 

Choklad / Lerinpackning

Mjukgörande antioxidant
med bad 1 tim 30 min / 1295 kr[/text_output]

cityspaKropp & Bad