Ansiktbehandlingar

[text_output] [/text_output]
[text_output]

Rekommenderas för dig som vill ha en renare och friskare hud. Genom regelbundna besök investerar du klokt i din hud. Ett erfaret team kommer att ge dig den bästa kunskapen om hur din hud mår idag och vad ska du göra för att få den att må ännu bättre.

Vi arbetar med många olika märken och produkterna kommer helt att anpassas efter din hudtyp. Viktigt att veta alla hudåkommor går att lösa och mildra. Våra kunder har rynkor, torrhet, känslighet, eksem, rosacea, akne, grov hy, solskadad, pigmenterad,  men även du med perfekt hud kommer hit för att du vill underhålla och reparera. Man behöver inte se ut som ett russin bara för att man har blivit äldre.

[/text_output]
[text_output]
[/text_output]
[text_output]

Börja i tid och var snäll mot din hud, det är mycket enkelt att sköta om huden bara man vet hur och vad man ska göra. Vi ger dig ett personligt hudvårdsprogram anpassat efter din hudtyp. Genom användandet av salongsprodukter av hög kvalitet får du en upplevelse utöver det vanliga. Behandlingarna utförs i alla åldrar, tonåringar, kvinnor och män.

Prova själv och märk skillnaden

[line]

Ansiktsbehandling – Classic

Rengöring, peeling, hudanalys, portömning, mask och massage 60 min 895 kr
[line]

Ansiktsbehandling – Classic med Aha

Här får du en mycket bättre effekt då vi lägger till en aha-pensling i ansiktsbehandlingen. Detta medför en djupare exfoliering av döda hudceller.Vi arbetar med att ta bort den torra livlösa huden, rynkor, linjer, jämna ut strukturen och hudtonen, normalisera fuktbalansen och elasticiteten och förbättra acnebenägen hud, rosacea och eksem. Passar alla hudtyper.

Rengöring, peeling, hudanalys, portömning, mask och massage 70 min 1045 kr
[line]

Ansiktsbehandling – Aha med guldmask

Vår favorit! För dig som inte vill ha portömning men ändå vill känna dig ren i huden.

Först utför vi en aha-pensling för att få bort det torra/orenheter. Sedan när huden är ren och extra mottaglig, passar vi på att slussa in mängder med fukt och näring genom vår bästa guldmask. Din hud masseras länge och väl med denna vitamincoctailmask och när behandlingen avslutas så både känner och ser du resultatet av en strålande hud. Man blir ren, mjuk och slät. Passar alla hudtyper och åldrar.

Rengöring, aha-pensling, guldmask, lång och skön massage 60 min 795 kr
[line]

Ansiktsbehanling – Lyx

Unnna dig det bästa! Den maximala ansiktsbehandlingen med hudanalys, aha-pensling, portömning, brynplockning, guldmask, lång och skön massageav axlar, armar, dekolltage och skalp. Om ögonen känns trötta passa på att lägg till vår svalkande ögonmask.

Ansiktsbehanling – Lyx 90 min 1195 kr
[line]

NBE 1000

Vår succe och allra mest sålda behandling. Här arbetar vi med radiofrekventa vågor i kampen mot hudens åldrande. Maskinen arbetar med både monopolärt och bipolärt system för att varje behandling ska kunna skräddasys efter kundens behov. Med hjälp av elektromagnetiska vågor ökar närinupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Utan nålar eller smärta, synliga och långvariga effekter redan efter första behandlingen. Avslappnande och skön behandling.

Hudföryngring och lyft, rynkor, rosacea och couperoser, acne, porreducering, slapp hud, lymfdränage, mörka ringar och påsar under ögonen, fettreducering.

Första behandlingen: NBE-behandling, enzym peelalgpeeloffmask 90 min 1500 kr
Andra besöket NBE-behandling 60 min 1200 kr
NBE-behandling, algpeeloffmask  kemisk peel 90 min 1800 kr
[line]

Ansiktsbehandling – Liten

En prova på behandling, rengöring, peeling, mask och massage 25 min 550 kr
[line]

Ansiktsmassage – Antistressterapi

Djupt avslappnande behandling som ger välbehag, vi mjukar upp huden genom massagen och ökar blod och lymfcirkulationen.

Lång och skön massage av ansikte, skalp, dekolltage, armar och axlar 25 min 550 kr
[line]

Porrengöring – Rygg

Renande ryggbehandling, acne och pormaskar på ryggen 60 min 695 kr
[line] [/text_output] [button href=”http://www.bokadirekt.se/Bookings/Default.aspx?sru=10490″ title=”Kontakta oss för bokning” target=”blank” shape=”square” size=”x-large” block=”true” icon_only=”true” info=”” info_place=”” info_trigger=”” info_content=””] Boka tid [/button]
cityspaAnsiktbehandlingar